Ansøg om Erhvervsleasing

Vi kontakter dig inden for 24 timer

Ultratec Sauna

DKK 64.000,00 eks. moms
DKK 80.000,00 inkl. moms

Varenummer Ultratec Sauna Kategori

Denne pragtfulde sauna kræver ikke byggetilladelse. Tag din saunavogn med hvorhen du vil, selv til toppen af ​​bjerget, og nyd dit livs sauna! Autentisk brændeovn varmer nemt en gruppe på 4-6 personer ad gangen og takket være det gode design varmer saunaen op på en halv time. Det er også praktisk at flytte saunavognen med en ATV i vejtrafikken.

Harvia M3 SL brændeovnen opvarmes bekvemt fra ydersiden af ​​saunaen og giver mindeværdig damp med en lille mængde træ. Brændeovnen er udstyret med en WL400 beskyttelsesvæg, som reducerer sikkerhedsafstandene markant. Saunaoplevelsen fuldendes af en 22-liters skorstensvandvarmer, som klarer opvarmningen af ​​badevandet under saunaen.

Der er intet sted, hvor saunaen ikke hører hjemme.Denne smukke enhed passer både i gården til et rækkehus til midsommersauna og som redningsmand for trætte vandrere i en vildmarkshytte. Saunavognen er ideel til både privat og erhvervsmæssig brug. Kom et skridt tættere på dampen i dit liv og få din egen saunavogn!

Specifikationer og funktioner:

Dimensioner:
Bænkene kan rumme 4-6 personer ad gangen i saunaen Brændeovn

:
Harvia M3 SL brændeovn

Fremstilling:
Petäjävesi, Finland

Farvekode sort: RAL9005
Farvekode rød: RAL3020

Ring mig op

Er du interesseret ir du interesseret i en uforpligtigende snak om en af vores produkter ? Send os dit navn og telefonnummer og vi ringer dig op snarest muligt.