Ansøg om Erhvervsleasing

Vi kontakter dig inden for 24 timer

Ultratec komplet tømmervognspakke (bjælkevogn+spil+kran

DKK 20.000,00 eks. moms
DKK 25.000,00 inkl. moms

Varenummer Ultratec komplet tømmervognspakke (bjælkevogn+spil+kran Kategori

TRÆMSVAGON + ELEKTRISK SPIL + KRAN + TRÆMSAKS

Med denne produktpakke styrer du skovarbejdet som en professionel. I skovarbejde kræver en vogn ekstrem holdbarhed, men også lethed. Kævlevognen er en hjælper, der lever op til sit ord og ikke fejler selv på trange pladser. Transporterer op til 3,5 meter træ sikkert til din destination!

Trævognen er fleksibel i skoven og på gården. Rørrammevognen er lavet af højkvalitets og holdbare materialer, og den vil ikke vakle, selvom en træplanke indimellem rammer den. Takket være dens lethed kan du transportere store læs træ selv under udfordrende forhold. Det smarte støtteben forhindrer vognen i at vælte, så du trygt kan læsse læsset.

Efter en lang dag føles selv den 50 kg tunge fyr tung. Denne pakke indeholder en kran, som selvfølgelig ikke fælder træer for dig, men er meget behjælpelig med at løfte træet. Løftekraften er 200 kg, hvilket svarer til ca 4 meter og 30 cm tykt træ! Med et 15 meter langt spil kan du tage træerne om bord endnu længere væk. Naturligvis medfølger den betydelige træsaks også i pakken. Gem din styrke og din ryg og vælg denne produktpakke som din ven i skoven!

Farvekode sort: RAL9005
Farvekode rød: RAL3020

 

Ring mig op

Er du interesseret ir du interesseret i en uforpligtigende snak om en af vores produkter ? Send os dit navn og telefonnummer og vi ringer dig op snarest muligt.