Ansøg om Erhvervsleasing

Vi kontakter dig inden for 24 timer

Kayo TT160

DKK 7.996,00 eks. moms
DKK 9.995,00 inkl. moms

Varenummer Kayo TT160 Kategori

Kayo TT160 – Pit Bike til krævende brugere 

Kayo TT160 er den ældre bror til TT140-modellen. Ligesom ham har den store hjul og en stor ramme, men den er udstyret med en endnu kraftigere motor. Takket være dette klarer den sig perfekt under alle forhold, og du kan køre den både i svære skovområder og på særligt præparerede spor. Det er beregnet til brugere over 14 år. 

Motorcyklen drives af en firetakts, encylindret motor med en kapacitet på 160 cm3 og en effekt på cirka 14 hestekræfter , med en oliekøler, der sikrer fremragende motorkøling og beskytter den mod overophedning selv under lange, intense ture. Den er udstyret med et CDI tændingsmodul , som sikrer en rigtig god ydeevne. Pit Bike har en manuel, fire-trins gearkasse , som med gode færdigheder giver mulighed for rigtig hurtig og dynamisk kørsel. Som det sømmer sig for en stor terrængående motorcykel, startes den ved hjælp af en fodbetjent kickstarter.

Med høj effekt er der også brug for høj bremseeffektivitet. Derfor har maskinen skivebremser både for og bag. Den er udstyret med ventilerede skiver , der perfekt afleder den varme, der genereres ved bremsning, hvilket gør dem yderst effektive selv under lang, intens kørsel under ekstreme forhold.

Pit Bike kører på stålhjul med en diameter på 17 tommer foran og 14 tommer bagtil, udstyret med terrændæk med høj slidbane. De giver et højt vejgreb under alle forhold, og størrelsen på hjulene gør, at motorcyklen er stabil selv i dybt sand. Derudover er den udstyret med et airbox luftfilter, så du også kan køre den i vandpytter eller i regnvejr!  

Pit Bikes affjedring er ikke justerbar, men fabriksindstillingen er valgt for at sikre den bedst mulige dæmpning af huller og andre terrænujævnheder. Rammen er lavet af stål af høj kvalitet , hvilket gør den modstandsdygtig over for skader selv under ekstrem kørsel og høje spring. Derudover er den beklædt med en levende orange lak, som tilføjer en sporty karakter til motorcyklen og beskytter stellet mod korrosion. Sædehøjden er 85,5 cm , så høje mennesker vil også nyde at ride.

Kayo TT140 er et godt valg for folk, der elsker hurtig kørsel under vanskelige forhold. Det fungerer godt både på lange skovruter og på banen. Det vil helt sikkert tilfredsstille meget hurtige, krævende ryttere og vil have nok kraft til at følge med dem! 

 

 

Ring mig op

Er du interesseret ir du interesseret i en uforpligtigende snak om en af vores produkter ? Send os dit navn og telefonnummer og vi ringer dig op snarest muligt.