Ansøg om Erhvervsleasing

Vi kontakter dig inden for 24 timer

Kayo AU110

DKK 13.520,00 eks. moms
DKK 16.900,00 inkl. moms

Varenummer Kayo AU110 Kategori

110cc  børneatv fra KAYO  er specielt designet og undersøgt, så dit barn lærer terrænkørsel i fuld sikkerhed takket være dens  4-takts encylindrede motor  og  automatiske gearkasse .

Kayo PREDATOR 110 børnequad   er udstyret med en 110 cm3 luftkølet motor, automatgear, skivebremser foran/bag.

Den automatiske gearkasse forenkler i høj grad brugen af  ​​Kayo 110cc termisk børne quad,  du starter simpelthen takket være den elektriske starter, alt du skal gøre er at accelerere og nyde.

KAYO PREDATOR med 110cc motor

110 cc 4t motoren i quad atv 110 er designet til at være robust og nem at vedligeholde, for at holde over tid. Denne  110cc quad  er også udstyret med en elektrisk starter, ideel til simpel start i enhver situation.

SÆDEHØJDE 615 mm & 8″ for-/baghjul

Kayo 110cm3 quad tilbyder en betryggende størrelse, det er en fremragende quad til at hjælpe dit barn med at opdage deres første fornemmelser på et terrængående køretøj. Udstyret med en lydløs og pålidelig 4-taktsmotor og en automatisk gearkasse vil dit barn lære blidt, men vil også være i stand til at følge dig på landeveje takket være dets robuste generelle design designet til at holde over tid.

Ring mig op

Er du interesseret ir du interesseret i en uforpligtigende snak om en af vores produkter ? Send os dit navn og telefonnummer og vi ringer dig op snarest muligt.